Annette

Jag har just landat efter tre magiska dagar i Skåne, Genarp där jag mötte en fantastisk och generös kvinna med stor och djup kunskap i Reiki och jag har numera hamnat i en helt ny “dimension” i denna härliga teknik med ‘ease, joy and glory’. Tack Helén

Annette
Christin

I mötet med Helén finner jag lugn, harmoni och själslig balans. I våra samtal får jag hjälp att komma vidare i mina tankar, mitt perspektiv förflyttas och förändras på ett bra sätt. Helén är en genuin medmänniska, klok, ödmjuk och livserfaren. Heléns sätt att se på livet vägleder mig och får mig att må bra. Jag upplever henne som en mycket ödmjuk medvandrare på livets stig, som ger mig så mycket energi och klokskap. Jag känner sådan tacksamhet över Heléns handledning och hjälp!

Christin
Anna-Lena

Helen har varit och är min reikimaster sedan 2005. Helen är noggrann i sin undervisning av Reiki vilket gav mig en ram för mitt utövande. Innanför denna ram har jag sedan kunnat utveckla egna tekniker och tränat min intuition.

Anna-Lena
Karin

Att det blev rätt tid, att du väntade in mig. Innehållet i Holy Fire en för mig mer bekväm och lämplig ”modell” Reiki Master Holy Fire har gett mig tillgång till en stark och helande kraftkälla, vilken hela tiden är tillgänglig.

Karin
Cecilia

Tack för tre inspirerande dagar! Det var med stor glädje som jag valde att gå denna kurs hos dig. Den var både givande och inspirerande, speciellt med den nya meditations metoden som var både kraftfull och djupt avslappnande. Ett plus är den förenkling som denna metod ger vid initiering som Rieki master. Tack än en gång för denna kurs med bra innehåll och tack för den goda maten som du bjöd på.

CeciliaHoly Fire Reiki II Master
Karl

Personligen har ”beröring” varit läkande på djupet. ….. Kan idag se att ”beröring” varit en brist i mitt liv. Reiki (som jag var skeptisk till från början) …… inget kan få mig att inte tro på dess läkande och helande effekt……. Just Du Helén har varit en speciell person som kunnat hjälpa mig, varit en medvandrare på min otroligt arbetsamma kamp och resa att komma tillbaka till Livet!! Din förmåga att vara inkännande, när det var dags att möta ett behov hos mig. Din förmåga att förmedla möjlighet till förtroende att öppna mig, slappna av och låta mig beröras kroppsligt, andligt och verbalt.

Karl
Lena

Massagen har varit bra, särskilt där jag haft spänningar, ..att bli rejält ”genomarbetad”…… avspänningen att bara få vara en stund…. att det genom åren blivit ett förgående samtal om personliga problem och glädjeämnen. Hjälp att få perspektiv, att se saker ur en annan synvinkel än den man själv kört fast i…..Känslan av respektfull omsorg jag upplevt. Välgörande för duktiga flickan, som ska ta hand om sig själv….

Lena
Christina

Jag gick Reiki I hos Helén i aug -07 och av olika anledningar gick jag Reiki II först nu i jan -16. Kurserna är numera sammanslagna, dvs man går både I o II samtidigt, vilket jag tycker är bra eftersom det var så länge sedan jag gick I:an, samt att när man väl kommit igång vill man bara utvecklas o lära sig mer, vilket alltså nu är möjligt  Tack Helen för en givande och intressant helg och väldigt god mat! Reikikram.

ChristinaReiki I & II
Linda

Längs ner på Skogsnuvevägen alldeles intill naturen finns ett rött trähus.
Där bor Helén. I hennes behandlingsrum finns en helt annan värld, en värld där lugn och harmoni är nyckelorden. Med levande ljus, änglar och harmonisk musik hjälper hon oss att hitta lugnet. Hon hjälper oss att andas och se världen med andra ögon. Där i hennes lilla rum kan du boka en tid för att under en timme bara ägna dig åt dig själv och njuta av hennes värld.

Linda
Anita

Jag ville lära mig mera, jag kände att jag saknade någonting, men kunde inte sätta ord på det. Karuna har gett mig det jag sökte. Upplevde att energierna i Karuna är både starkare och de ger mig en känsla av att nå fram på ett djupare plan. Det är mjukare energier fast starkare. Karuna har verkligen bidraget till att bredda reikins spektra. Det känns helt.

Anita
Marie

Jag är initierad i Reiki I och sedan Reiki II sedan flera år tillbaka. Jag har använt Reiki framför allt till mig själv, familj och vänner. Jag har aldrig slutat förundra mig över dess kraft. Efter några år kände jag att jag ville lära mig mera om detta fantastiska redskap. Jag kom i kontakt med Helén Andersson och anmälde mig till ART-utbildningen. Det var ett fantastiskt möte med Helén och de övriga i gruppen. ART-utbildningen har gett mig så mycket mer självförtroende, flera kraftfulla verktyg och en ny syn på Reiki, där Helén med sin ödmjukhet, kunskap och empatiska utstrålning har fått mig att se så många fler möjligheter att använda Reiki på. Efter ART-dagarna har Reikin blivit så mycket större för mig. Den innefattar fler områden i mitt liv. och framför allt är Helén en fantastisk pedagog med en djup kunskap om Reiki och livet. Tack för att du kom in i mitt liv!

Marie
Anna-Lena Smith

Jag valde Helén till min Reikimaster på grund av den utstrålning och trygghet hon förmedlar. Helén är verkligen en reikimaster som följer sitt reiki-liv. Ständigt förnyande sina kunskaper och en pågående fördjupning av densamma. Hon är en generös person som glatt delar med sig av sina erfarenheter och att förankra kunskapen både i reikins värld och i en medicinsk värld.

Anna-Lena SmithCertifierad Coach och Reikimaster