Referenser från deltagare i Reikiutbildningar

Professionell utbildning där man känner sig trygg
***
En härlig helg i Genarp. Jag uppskattade att vi fick öva mkt. Många härliga upplevelser och insikter varvades med god mat och mycket värme
***
Att få lära sig teknikerna i en lugn, vacker och avslappnad atmosfär och plats. Betoningen på få måsten och att känna efter vad som är bra och naturligt för utövaren.
***
Allt har varit bra och jag har lärt mig att meditera. det har varit enkelt att få till sig kunskapen om reiki och många aha-upplevelser
***
Det har varit ögonöppnande ochsjälvutvecklande och jag har lärt känna mig själv bättre. Att även jag har kapacitet att förmedla reiki och att en annan person kan uppfatta energin har varit en fantastik upplevelse.
***
Bra planerad utbildning, god mat och underbara upplevelser av reiki
***
Att få bli undervisad i en lugn miljö.
***
Att jag känt mig hörd och sedd och känt mig trygg att kunna ställa alla frågor som dykt upp. Att Helén också stegvis valt att introducera mig varje timme i nästa steg och inte gått ”händelserna i förväg”. Att jag fått en helt ny bild av reiki och med glädje förstått att reiki är enkelt, möjligt på så många olika sätt och att förmågan finns i mig. Detta tack vare Heléns mer avslappnade attityd och egen erfarenhet. Att steg I & II är sammanslagna numera. Jag har gått reiki I för många år sedan
***
Att jag fick känna skillnad och arbeta med verktygen, använda de olika symbolerna. Praktiskt arbete med teorin. Lärare som har lång erfarenhet och kan lära ut både teori och praktik. Underbar natur runtomkring och god mat.
***
Privat undervisning var lyx. Miljön fantastisk. Helén mycket erfaren och pedagogisk. Det har varit en spännande resa som öppnat många nya dörrar. Tusen tack Helén
***
Mycket rogivande och avslappnande dagar. Ny energi och pepp att gå vidare på min egen reikiresa. skönt och behagligt tempo. Tid för eftertanke. Helheten. Lagom stor grupp. lagom tempo. Vi fick svar på våra frågor. God mat. Bra upplägg på dagarna , en tydlig struktur. Alltid lika spännande att lära känna andra människor som man aldrig annars lärt känna. Avslappnande dagar. Jag har lärt mig massor!
***
Helén är enkelheten själv varför göra en lätt sak svår. När man inte varit bekant med reiki behöver jag tid att ta in och smälta allt detta.
***
Fin helhet. Hjärtligt och öppet för alla nivåer. Väldigt fin plats att vara på. Tydligt och tålmodigt väglett av dig Helén. Bra balans mellan aktivitet och vila, ute och inne. Tack för din lyhörda och ödmjuka undervisning och vägledning. Jag är så glad att jag fått vara med om detta hos just dig.